eFestival győztes a badacsony.com!

A Magyar Tartalomipari Szövetség 2009-ben kilencedik alkalommal rendezte meg az eFestival-t. A Turisztika/Település kategória győztese, immár második alkalommal a Chrome Kreatív Munkák Kft. lett, a DestourPro Online Térségi Turisztikai Desztináció-Managment Rendszert használó Badacsony turisztikai portállal.

A Magyar Tartalomipari Szövetség ez évben 9. alkalommal rendezte meg a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt.

Idén, immár másodszorra a Turisztika/ Település kategória győztese a Chrome Kreatív Munkák Kft. (Bôvebben a www.chrome.hu) lett, a Destour Online Térségi Turisztikai Desztináció-Managment Rendszert használó Badacsony turisztikai portállal. (Bôvebben a www.badacsony.com)

Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.

A tét: kedvezményes nevezés a European Seal of e-Excellence 2010 nemzetközi megmérettetésre.
A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség) volt.

A verseny az alábbi kategóriákban került meghirdetésre:
- eLearning
- eKereskedelem
- eSzolgáltatás
- eKultúra / A magyar kulturális örökség digitális megőrzése / eTudomány
- eSzórakozás / Mindennapjaink informatikája
- eEgészségügy / eEsélyegyenlőség
- Közérdekű információszolgáltatás / Tematikus szakportálok
- Turisztika / Település

A versenyművek értékelésére többtagú zsűri alakul. A zsűri előzsűrizés során választja ki nevezési kategóriánként azokat az alkotásokat, amelyek a döntőbe jutva versenyeznek az eFestival kategóriánkénti első három díjáért. Legalább tíz versenyműnek kell beérkeznie minden kategóriában ahhoz, hogy az előzsűrizés az adott kategóriában megkezdődjön.

Az eredményhirdetésre - ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében- 2009. november 10-én a DAT'2009 konferencia záróakkordjaként került sor.

Az eFestival 2009. díjnyertes pályaművek nevezői jogosultak a nyertes pályamunkával kapcsolatban a DÍJNYERTES DIGITÁLIS MÉDIA ALKALMAZÁS cím viselésére és a díj logójának feltüntetésére honlapjukon vagy más online illetve offline médiumban. 


Látogatók száma: 216521


Online Térségi Turisztikai Desztináció-Management Rendszer
CHROME Kreatív Munkák Kft. • Tel: +36/1 225 84 94, Tel: +36/1 225 84 95, Fax: +36/1 200 30 11 • chrome@chromestudio.com
eKerNet Kft. . Tel: 06/30 933 01 39 • nyiradi@chrome.hu
2007 © All Right Reserved, Powered & designed by Chrome