Újdonság: Destour Pro

A Chrome Kreatív Munkák fejlesztéseinek eredményeként és a felhasználók igényeinek megfelelôen a Destour közel 50 új funkciókkal egészült ki.

Melyek ezek a funkciók?
A Chrome Kreatív Munkák fejlesztéseinek eredményeként a DESTOUR PRO Online Térségi Turisztikai Desztináció-Management Rendszer a következő új funkciókkal egészült ki:

Bôvebben a www.chrome.hu/destourpro

Adminisztrátorbarát újítások
Újításainkkal az adminisztrátorok munkájának megkönnyítése volt a célunk. Az elérhető új funkciókkal többek között a tartalomfeltöltés, a felhasználó-kezelés, a megkeresések nyomon követése, és menedzselése is egyszerűbbé vált.

Keresőoptimalizálás támogatás
Az interneten kereső felhasználók és a weboldalak üzemeltetői között közvetítő szabadszavas keresők találati listáin a portál helyezésének javítására szolgáló eszközök.

Multimédiás lehetőségek
A vizuális tartalmak (képek, videók, kiadványok), a felhasználó felé közvetítésének optimalizált, ésszerűsített, látványos megoldásai.

Felhasználóbarát megoldások
A felhasználók elégedettségérzését növelő alkalmazások, melyek gyorsabbá, áttekinthetőbbé, letisztultabbá, egyszerűbben kezelhetővé teszik a portált, és funkcióit.

Közösségi és web 2.0 funkciók
A web 2.0, mint egyre több felhasználót elérő, interaktív közösségképző erő, melynek segítségével a felhasználók megoszthatják egymással tapasztalataikat, élményeiket, észrevételeiket, a portállal, a portál által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Ezek személyes voltuk miatt hitelesek, valamint „Az elégedett vendég a legjobb reklám!”

Térképalapú fejlesztések
Az objektumok térbeli behatárolását lehetővé tevő alkalmazások, melyek elérhetőek találati oldalakból és infopage-ekből, és keresőkből is.

Keresések, találatok, rendszerezés
Alkalmazásaink megkönnyítik, illetve lehetővé teszik a felhasználó igényeinek leginkább megfelelő - a portálon elérhető - szolgáltatások, tartalmak elérését, különböző szempontok szerinti szűrését, csoportosítását.

Ajánlatkérés és foglalás
A felhasználó számára lehetővé válik a kiválasztott szolgáltatásról, vagy akár egyidejűleg több szolgáltatásról, ajánlatot kérni, illetve, ha elnyeri tetszését le is foglalhatja azt.

Utazástervező és útikönyv
A felhasználót érdeklő tartalmak egyéni szempontok szerinti csoportosítását, valamint egy személyre szabott útikönyv összeállítását lehetővé tevő alkalmazás.

Bôvebben a www.chrome.hu/destourpro Látogatók száma: 216520


Online Térségi Turisztikai Desztináció-Management Rendszer
CHROME Kreatív Munkák Kft. • Tel: +36/1 225 84 94, Tel: +36/1 225 84 95, Fax: +36/1 200 30 11 • chrome@chromestudio.com
eKerNet Kft. . Tel: 06/30 933 01 39 • nyiradi@chrome.hu
2007 © All Right Reserved, Powered & designed by Chrome